Estudis

Estudis amb 2 llits i 2 places en el sofà-niu. Bany complert amb lavabo, WC i banyera. Escalfador elèctric d'aigua. Cuina americana amb nevera, cuina elèctrica de dos fogons, extractor, aigüera i microones. Menjador amb sofà de tres places, un ventilador de sostre i un ventilador de taula, taula amb quatre cadires i televisió. S'ofereix una estufa elèctrica.Terrassa amb taula i dues cadires.

català · español · english · français · deutsch

Apartaments

 

 

 

 

 

 

 

El Sorrall disposa de tres tipus d'apartaments turístics per llogar:
  1. Apartaments amb una sola habitació per a 2/3 persones, d'uns 35m2.
  2. Apartaments amb dues habitacions per a 4/5 persones, d'uns 50m2.
  3. Estudis sense habitacions per a 2/4 persones, d'uns 35 m2.

Els apartaments estan moblats i equipats amb electrodomèstics. Totes les cuines disposen de vaixella i estris per cuinar.

Els llits tenen llençols, coixinera i manta, els banys tovalloles, es canvien cada setmana. Un canvi abans d'hora surt a 3€ el joc de llençols o tovalloles per persona. Es disposa d'una bugaderia amb una columna amb rentadora+secadora que funciona amb fitxes que es compren a recepció. Es poden utilitzar gratuïtament la planxa i taula de planxar.

L'edifici disposa de WiFi gratuita.

 

Apartaments de dues habitacions

Apartament de dos dormitoris amb 2 llits cada un i 1 plaça en els sofàs. Bany complert amb lavabo, WC, i dutxa. Escalfador elèctric d'aigua. Cuina americana amb nevera, cuina elèctica de dos fogons, extractor, aigüera i microones. Menjador amb dos sofàs de tres places, un ventilador de sostre i un ventilador de taula, taula amb sis cadires i televisió. S'ofereix una estufa elèctrica. Terrassa amb taula i quatre cadires.

 

Apartaments d'una habitació

Apartament d'un dormitori amb 2 llits i 1 plaça en el sofà. Bany complert amb lavabo, WC, i dutxa. Escalfador elèctric d'aigua. Cuina americana amb nevera, cuina elèctrica de dos fogons, extractor, aigüera i microones. Menjador amb sofà de tres places, un ventilador de sostre i un ventilador de taula, taula amb tres cadires i televisió. S'ofereix una estufa elèctrica. Terrassa amb taula i dues cadires.